Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Köszi, azt már megtaláltam, de annál szimpatikusabb a goblin részen a kínzókamra, nem sokkal a kezdő cella után. Ott még üllő is van. Hátránya, hogy távolabb van mindentől. De ez tipikusan az a játék, ahol az ilyesmi nem érdekel.

Ugye a hordókból, ilyesmikből nem tűnnek el a cuccok, mint minden más hasonló játékban? (pl. Morrowind, Fallout, stb.)
-
-
GypsFulvus2
őstag
Hát nekem jobban is lelógott már a lábam, meg kevésbé is. Ezerféleképpen próbáltam. Ez nálam vagy bug lehet, vagy a hard fokozat miatt szivat. 3 alkalomal veselkedtem neki, 20-30x próbáltam minden alkalommal. Nincs már kedvem újra copni. Talán majd egyszer még nekiveselkedem, de szinte kizárt, hogy sikerüljön. Az utolsó lehetséges pixelekre állok, de nem érzem úgy hogy közel jutnék az ugrás végén a 2. tálcához. Kivitelezhetelennek tűnik minden felbontáson. azt a videot nem linkeltem be, a TeCsőn találtam a Lets Play Arx Fatalis sorozatban. De nem is érdekes, mert a csávó futtában 2 másodperc alatt túljut rajta, szót sem veszteget rá. Ha nem találok valami csítet, amivel a törpéknél is lehet lebegni vagy faljárni, akkor asszem a játék utolsó része felderítetlen marad számomra.
-
GypsFulvus2
őstag
Jaa, azt hittem megvan az érc is a kardhoz. Dirib-darabokat én is találtam, de ekkor már Ylside páncélban mászkáltam.
"melyiknek kicsinyített mását egy trollal harcoltatja a főgonosz a lakhandijában
télleg, ha kinyírod a miniatűr állatkát, akkor is van nagy? - na mindegy"Mi vaaaan???

És igen, pontosan az a szoba az. De rögtön az első ugrás nem sikerül. Amikor lelépsz a párkányról az első lemezre az rendben van, de onnan az általad linkelt "step by step" leírás pontos alkalmazásával sem értem el soha a második tálcára. A videoban meg a csávó úgy csinálja meg futtából, hogy egy pillanatot sem veszít. Csak anyáztam amikor néztem. -
Gothmog
senior tag
Na ja, de nekem anno az első karakterem egy full egyszerű "melee fighter" volt. Semmi rejtőzködés, semmi árnyékból lövöldözés. Csak "Amsegar menni, és csapkodni nagy fegyverrel"...
Úgyhogy az ólméretű luk nem zavart, de az, hogy egyet püfölnék, miközben a másik hátulról inzultál, már nem ízlett annyira.De a második, intellektuálisabb fejlesztésű karakteremmel már olyan bűvészbemutatót tartottam nekik, hogy halálba tapsolták magukat

-
GypsFulvus2
őstag
Aha, azt a kapcsolót nyomogattam, de nem tudtam rájönni, mit nyit és hol.
Hát én nem találtam a könyvön kívül más infót róla a játékban, és azért szóltam, mert ha csak egy tojást szerzel be, akkor a csirkeember mindörökké csirke marad. Nem mondom el mit és hogyan, de ezzel el lehet rontani, ezért szóltam előre. -
frame>24
addikt
Helyes, HELYES, jó tett helyébe jót várj!

Most belinkelem a letölthető .pdf strategy guide/végigjátszást!
Nem szégyen ez és NEM KELL rögtön végigolvasni (én sem tettem), mert az elején még csak 1-2 hasznos általános(taktikai) tanács van, ami önmagában nagyon sokat segít az alapvető stratégia megértésében!
Mivel Wolrd of tanks témakörben kialakult egy tarthatatlan helyzet, és pangás van, lehet újból nekivágok én is, valahol van kedvező save állásom is talán.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GypsFulvus2
őstag
Hát először is xarrámoddoltam a a Morrowindet és jó három hete azzal játtszom. Eléggé szépen néz ki, bár a jelenlegi konfigommal kb a lehetőségek 50-60%-át tudom csak kihasználni. Kb olyan minőségű lett, mint a vanilla Oblivion közepes-magas beállításokkal. Majd teszek föl képeket a topicjába (végre van tisztességes netem, nem mobilfos). Közben, mivel telejesen frusztálódtam az Arx-béli elakadás miatt (továbbra sem tudok átjutni) újrakezdtem a Planescape Tormentet (Ati driverral végre nincs kékhalál minden varázsláskor, mint a régi kártyámmal,így végre tudok figyelni magára a játékra is). Közben egy barátom unszolására kipróbáltam a Chronicles off Riddick játékot. Ezt akkor veszem elő, ha valami "könnyedebb" dologra vágyok. Nagyon meglepődtem, mert tökre tettszik, pedig én eddig rühelltem az akciójátékokat. Próbáld majd ki egyszer. Aztán ha mindezeknek a a végére jártam, jöhet a River of Time. Szerintem nyárig elleszek.
Májusban meg érkezik a Witcher 2 (kéretik a megjegyzéseket mellőzni!
)
Ezt a Voidot honnnan lehet beszerezni? Nem egy népszerű cucc, ahogy látom... -
Gothmog
senior tag
Emlékeim szerint van olyan rész, ahol két lich is kellemetlenkedik egyszerre. Közelharci karakteremmel nem is nagyon tudtam mit kezdeni velük, és szégyen a futás (visszatöltés), de hasznos alapon oldottam meg a dolgot.
Egy másik, "varázslósabb jellegű" karakteremmel viszont rommá pörköltem őket anno![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GypsFulvus2
őstag
Hogyan? Nekem telekinézis tekercs kellett. A fokhagyma meg a többi upgrade-ról a kígyócsajtól kapott könyvből értesültem. Úgy értelmeztem, hogy ezek a lehetőségek csak az ultimate weapon esetében állnak fönn.
A "lets play Arx Fatalis" TeCső videóban a csávó elsőre, simán átugrál páncélban ott ahol én nem tudok. Valami nem stimmel itt, mert én még a tálca közelébe sem érek el az ugrás végén, lehetetlennek látszik kivitelezni. Hétvégén még egyszer megpróbálom, aztán ha nem megy akkor sajnos fájó szívvel, de uninstall. -
GypsFulvus2
őstag
Hát bakker, nekem ennyi volt. A statok amúgy: 21 13 13 12 Mondom, erőember volt a csávó. De csak volt. Én feladom. Mindent úgy csináltam ahogy a leírásban volt. Kimentem a széléig. Beirányoztam. Kb 20x Kipróbáltam minden felbontásban nem megy. Bekaphattyák. Én ezzel nem idegesítem magam tovább, sorry. Kár érte, hogy egy ilyen C64-es verekedős-ugrálós játék szintű ügyességi faxsággal barmolnak el egy ilyen jó játékot.

-
-
GypsFulvus2
őstag
Plafonról csüngő pók? Erre nem emlékszem, csak azokra akik a folyosókon mászkálva molesztáltak. De a sípcsont is elég volt az erőemberemnek hozzájuk
Eddig a nagy kukac volt a leglátványosabb ellenfél. Egy rúnát nem találok sehol sem, pont azt, ami a telekinézishez kellene, a többi már mind megvan. -
GypsFulvus2
őstag
Ja, öt percig röhögtem, amikor rájöttem hogy lehet kicsalni a trónteremből, aztán a királyi retyón ülve, fosás közben tárgyalta meg a teendőket.

Nagy barlang közepén csak a szobrász troll rémlik, bár én még nem játszottam végig az elakadás miatt. Statokat fejből nem tudok, majd este, ha hazaértem. -
GypsFulvus2
őstag
Amúgy milyen Ogréról beszéltél a priviben? Nem Troll volt az (nem rémlik, hogy ogréval találkoztam volna eddig a játékban)? A születésnapos? Azt olvastam, hogy nincs olyan quest amit valamilyen módon ne lehetne befejezni. Ha kinyírsz valakit aki fontos, akkor is mindíg van valami alternatív mód. Mondjuk én először szinte mindenkivel beszélgetni próbálok, még az Akbaa-papokkal is. Torment-reflex

-
GypsFulvus2
őstag
Nem, akkor ez neked fölösleges, mert csak a hibásan kezelt textúrákat helyettesíti (a hibát az okozza, hogy az Nvidia felhagyott egy régi, hosszú ideje nem használt utasításkészlet támogatásával a 6xxx sorozattól kezdve, mert túl sok tranzisztort foglalt, és már nem használta senki) tehát a játék nem lesz szebb tőle.
-
GypsFulvus2
őstag
Nem, ez valami Gamestar-os kiadvány lehetett, csak egy vékony papírtasak, semmi manual, mindenre magamnak kellett rájönnöm. A tutorial nem épp bőbeszédű, nincs nyilacska, meg hosszas magyarázat mint a Bioware-nél, hogy "oda mennyé' ahová a nyíl mutat, és azt meg ezt csinájjad". Elmodták az alapokat aztán " innentől te vagy vazze, toljad"

Fehér textúrák nem jöttek elő nálad? Pl. nálam a patkányok is hófehérek voltak, amíg feltettem egy rajongói patch-et, amiben a készítő (áldassék a neve) újratextúrázta az összes hibás objektumot. Lehet, hogy ezt akkor már beletették az 1.21-be. Nem tudom, több-e az XP, mert egyből hard-on kezdtem, tudod ez mánia nálam.
Az biztos, hogy így q.va nehéz. -
frame>24
addikt
Figyelj csak, HaaS, ha tetszik ez a varázslatrendszer (rajzolós), az abszolút elvont, ugyanakkor képileg szép világok, ÉS a kihívás, akkor azonnali jelleggel próbáld ki a ===--> The Void <--=== című játékot!
Sokat elárul a nehézségéről, hogy van hozzá könnyítő PECCS, beszarás! Én el is akadtam benne, asszem 4 próba után feladtam, az utolsó játék előtt elolvastam egy guide-ot is... De nem fogom megpeccselni, egyszer tuti végignyomom rendesen, de ahhoz nyugalom kell, nem a melós hétköznapok és rövid hétvégék!
Vannak benne egészen jól megrajzolt meztelen nők is, már ezért megéri, lol.
Boss-ok elég durvák benne.És akkor kis ízelítő!!
-
GypsFulvus2
őstag
Hát mit mondjak, nem volt itt egy óriási nyüzsgés az utóbbi években!
Pedig ez a játék hatalmas! Már persze azoknak akik, nem grafika mániások. A varázslás szokatlan, de nagyon tettszik, dacára annak hogy nehéz. Itt tényleg meg KELL tanulni a rúnákat, ha gyors akarsz lenni. (Hardon játtszom, és a memorizálható három varázslat gyakran kevés, pl. Lich-ek ellen, ilyenkor gyorsan kell rajzolgatni a rúnákat.)
Köszi a "lépésről-lépésre" Guide-ot, ma este ki fogom próbálni. Kipróbálom majd a felbontás lejjebbvételét is; álmomban sem gondoltam volna, hogy köze lehet ahhoz, hogy nem sikerül az átugrás. (Azoknak akik ismerik a játékot: A 8. legalsó szinten akadtam el, a törpéknél, amikor a fegyverrel sebezhetetlen szörnyeteget kell csapdába csalni, és nem tudtam átugrálni a lávamező fölött)
Amúgy az 1.18 van fenn + azok a mod-ok amelyek a fehér textúrát javítják (bizonyos tárgyaké és élőlények textúrái fehérek maradnak az újabb VGA-kkal. Az 1. 21 ezek szerint támogatja a widescreent?
Almás pitét hogy kell sütni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kicsit szégyenletes, de hát nem véletlen, hogy az RPG-ket szeretem és nem a verekedős játékokat... Még egyszer becsületből nekiveselkedem a héten, aztán ha nem megy, akkor elküldöm. 
télleg, ha kinyírod a miniatűr állatkát, akkor is van nagy? - na mindegy"