Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Hát nekem jobban is lelógott már a lábam, meg kevésbé is. Ezerféleképpen próbáltam. Ez nálam vagy bug lehet, vagy a hard fokozat miatt szivat. 3 alkalomal veselkedtem neki, 20-30x próbáltam minden alkalommal. Nincs már kedvem újra copni. Talán majd egyszer még nekiveselkedem, de szinte kizárt, hogy sikerüljön. Az utolsó lehetséges pixelekre állok, de nem érzem úgy hogy közel jutnék az ugrás végén a 2. tálcához. Kivitelezhetelennek tűnik minden felbontáson. azt a videot nem linkeltem be, a TeCsőn találtam a Lets Play Arx Fatalis sorozatban. De nem is érdekes, mert a csávó futtában 2 másodperc alatt túljut rajta, szót sem veszteget rá. Ha nem találok valami csítet, amivel a törpéknél is lehet lebegni vagy faljárni, akkor asszem a játék utolsó része felderítetlen marad számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi