Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
A Voidot légbőlkaptam
! Érdekes egyébként, bár csak belenéztem... épphogy az egyik nyanyával lettem jóba, volt már vagy három szívem (tán húsz lehet, eheheh) háttööö... nem eccerű. Valahogy be kell osztani a fákat, meg rá kék jönni, hogy termik a legtöbb kolort... én elhaláloztam, mert elfogyott a szín
! Anélkül meg kiürül a lélek, ugyebár... Érdekes játék, rá kell hangolódni... nem láttam még ilyet.
Utolsó akciójáték, ami úgy komolyan megmaradt bennem az a PsyOps volt...Egyre több dolog van, amire nem emlékezem, hogy miért, meg hogy hogyan.
A nem ellopható kulcsról nagy nehezen csináltam lenyomatot, de kiönteni még nem ment... aztán meg a kriptában van ez a szobor, amelyik néz... hát a frászt hozza rám, nem tudom mi a fenét kéne vele csinálni...
Nem, nem keresek rá
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Érdekes egyébként, bár csak belenéztem... épphogy az egyik nyanyával lettem jóba, volt már vagy három szívem (tán húsz lehet, eheheh) háttööö... nem eccerű. Valahogy be kell osztani a fákat, meg rá kék jönni, hogy termik a legtöbb kolort... én elhaláloztam, mert elfogyott a szín
! Anélkül meg kiürül a lélek, ugyebár... Érdekes játék, rá kell hangolódni... nem láttam még ilyet.