Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Igen, meglepően könnyű volt. Ráadásul a kis szigetünkön volt ahol nincs ragadozó.
Kapott kb 15 kábítólövedéket és valóban csak bogyókat kellett neki adni, szerintem 20 perc alatt meg is volt.
Most azt néztem egy videóban hogy a Bracchio az erősebb, majd befogunk egy olyant is.Bevallom évek óta nem játszom monitoron 3D-s játékkal, csak ezt ingyen bedobta még nyáron Epic, aztán láttam hogy van rá VR támogatás is gondoltam felteszem most télen kipróbálni két kör Subnautica közben, fiam nagy dínó fan és elkezdett vele játszani és hiába játszhatatlan VR-ban, megfogott minket a sok lehetőség. Vártam hogy akcióban legyen, most megvettem neki Steam-re de szerencsére gond nélkül tudunk egymással játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest