Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Atti777
üzenetére
Pedig a videóban is jelzi, hogy kell szabályzó hozzá. Tegyük fel nem kell, itt amit írnak 3-3.3V között használható a lipo. Ez a 0.3V elég kevés a lithium 2.8-4.2 tartományához képest, de még ha 2.8-3.6 V között nézzük ahhoz képest is.
Lehet rosszul gondolom. A segítséget mindenképpen köszönöm.
-
válasz
Atti777
üzenetére
Pedig itt is ugyan az lenne a helyezet szerintem, lipo-val. Ha nem viszem 5V-ra a jelet, akkor nem tudom 2.8V-ig kihasználni az ESP-t, mert wifi-vel használva a 3-3.3 V között szerintem kérni fogja, a lipo 3.7V meg ha lemerül 3.3-ra akkor már 3.3 V alatt lesz az LDO kimenete dopout-ot is figyelembe véve.
Ez csak szerintem van így, biztosra nem tudom mondai, hogy sokkal rosszabbul járnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold