- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Uraim!
Jelentem működik a cucc, jön a stabil jel. 50 körüli jel/sec, ami megfelel az előzetes számításaimnak.
Annyira mondogattam, hogy a hardver jó, hogy kiderült, nemjó. 1uF debounce kondit használtam - ez a board nyomógomb jelstabilizálásra és izolálásra lett tervezve. De ide nem jó. A kondit kivágtam, így már stabil.Az enkóder gyárilag tartalmaz erre megoldást.
Köszi a bíztatást és segítséget: vargalex, _q, Gergosz2, weiss, aryes, Janos250
ecaddsell te meg vigyázzá, mer jössz te még fedora topikba.
Olyan nagyon ne örüljetek, mer már a hardver már össze van rakva a kövi projektemhez, ez egy CNC punching machine lesz - nemtomamagyar nevét - arduino vezérléssel.
Énse nagyon örüljek, mer hátha lesz topiktali, akkor az egész banda Vladi kontójára iszik.
-
Vladi
nagyúr
Nah csak nekiláttam a debugolásnak. Ott tartok, hogy az opto-izolátor kártyámon átjön a jel, megszakításból tudom növelni a számlálót, ezt ki is írja sorosra arduino.
Viszont nagyon sok a jel és nagyon hullámzik a mennyisége. Ilyen 150 és 1500 között ugrál a jelsűrűség másodpercenként.
Ez prell lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged