- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Janos250 #9620 üzenetére
Már írtam korábban, hogy ha küld valaki cikket bármilyen arduinós témában, szívesen beszerkesztem weboldalba és kiteszem a netre. Lehetőleg olyat, amit ő próbált, tesztelt, és saját tapasztalatai vannak. Elvileg linkeket is lehet, de azok eltűnhetnek, esetleg nem örül a tulaj stb., sajáttal nincs gond.
-
fpeter84
senior tag
válasz
Janos250 #9620 üzenetére
Igazából az lenne az igazi megoldás ha javítanák a fejlesztők a dolgot, és akkor másnak nem kéne hibavadásznia a jövőben
Megpróbálok utánanézni a bugreportnak hogy hogyan is működik... Mindenesetre ha valaki nagyon unatkozik és van due-ja és digit szkópja vagy saleae logic-ja, akkor megnézné hogy nála is reprodukálódik e a hiba?
Serial3.begin(9600);
Serial3.write(0x32);
Serial3.end();
pinMode(14, OUTPUT);
digitalWrite(14,LOW);
delay(100);
digitalWrite(14,HIGH);
delay(100);
Serial3.begin(9600);
//REG_PIOD_PDR = (REG_PIOD_PSR & 0x00000030);
Serial3.write(0x33);A reg piszkálás nélkül nálam nincsen második byte küldés...
-
_q
addikt
válasz
Janos250 #9620 üzenetére
Topic elejere topic osszefoglalo/info ahova be szoktak irogatni mas topicba hasznos informaciokat es linkeket berakni. Ha nem sajat pl google drive meghajto akkor sajnos esely van ra hogy egyszer torlik, de opcio es annal jobb mint ha semmi sincs belinkelve, osszegyujtve.
Ilyet lehetne az elso oldalra hasznosabb linkekkel osszegyujtve. Elvileg az nem olyan mint wgy hozzaszolas, hogy nem szerkesztheto, hanem a topic felelos kesobb is szerkesztheti, illetve minden oldal tetejen osszecsukva megjelenik. Itt a forumon pl HDD topic-ba lattam mar.: Milyen HDD-t vegyek topic jo pelda ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged