- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Így van. Én tavaly nyár óta vagyok regisztrálva, és szoktam is olvasgatni az eBay topikot itt a PH-n, úgyhogy szoktam figyelni a határidőket.
Köszi.
Más: Ez alapján a videó alapján összedobtam egy IR remote-os kapcsolást egy leddel, ahogy a videón is van, és működik is tök jól (ez majd jó lesz a szó-órámhoz fényerőállításnak, időbeállításnak, meg ami még eszembe jut
), viszont én a kondit kihagytam, nem tudom, hogy mennyire fontos. Olyat csinál, hogy valamikor kb. 10. gombnyomásra dob egy más hexa értéket, mint amit kéne, valamikor már 3.-ra. Ez betudható a kondi hiányának? Próbáltam más távirányítóval is, azzal is csinál ilyet. Másik IR vevővel nem próbáltam (nem találom, amelyiket múltkor láttam valahol, pedig van még egyem, az biztos). Kondit pl. itt sem használnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- További aktív témák...
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest