- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Apránként jutnak eszembe a dolgok:
a Serial.print megfelelőjeként az ESP32-n a szokásos cout is használható, pl.:cout << " Hello World ! " << endl;
Ennek ugyan semmi előnye a Serial.print-hez képest, de van aki inkább ezt a C++ szokásost kedveli, van aki az Arduino jellegű Serial.print-et.
-
Janos250
őstag
Bár már gyakorlatilag aktualitását vesztette, de csak most jutott eszembe, hogy valakinek én régebben feltettem egy DHT11 kezelő mintaprogramot, amit azért is úgy tettem fel ahogy, hogy könyvtár témára is példa legyen:
[http://arduinouser.hu/szenzorok/] -
Janos250
őstag
Ezt hagyd ki:
int A;
int B;
int C;
int D;Felesleges, sőt zavaró. Ha mégis benne lenne, akkor kellene a this, ha nem a paraméterre, hanem a példány saját változójára hivatkozol, és megegyezik a nevük, de itt most olyan nem kell.
Más gondot én első ránézésre nem látok, de több szem többet lát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest