- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Heló! Hadd kérdezzem meg, hogy BC337 és BC327-es tranzisztorokon belül milyen pontosabb típusú kell? Vagy az mindegy? Apámat küldtem el boltba megkérdezni, hogy van-e, és milyen árban, és hogy majd érdekelne több darab is, és mondta neki az eladó, hogy van belőle valami kötőjel valamilyen típusú...
Ellenállásból meg elég a legkisebb teljesítményű, igaz? Talán 0,25W, amire emlékszek, hogy létezik.Itt A, L, és P jelölésűek vannak. Mondjuk ahogy nézem, csak a lábkiosztásban térnek el, legalábbis első ránézésre ennyi különbséget látok közöttük.
-
dave0825
őstag
Ez jó volt.
Ilyet rendeltem, itt néztem, hogy 24mA-t írnak, meg Google-be beírva, hogy "5mm led current", szinte mindenhol 20mA-t olvastam, de akkor az valami más lesz.
Amúgy nem annyira vagyok otthon tranzisztorokban sem (1x használtam, de már láttam többet isbázis, kollektor, emitter, ez megvan), ellenállásokat már használtam.
Mik azok az OC-k?Amúgy így 1:45-kor nem annyira értem a kapcsolást, bocs, hogy láma vagyok.
Nagyjából így nézne ki egy részlete a mátrixnak, legalábbis így gondoltam a párhuzamosan kötéseket (amit annyira nem értek, hogy miért nem lehet, elég sokszor használtam ledeket párhuzamosan kötve, és nem szokott gond lenni, meg nem értem, hogy akkor máshogy hogy tudnám összekötni őket, sorosan nem jó.)
Ha nem így párhuzamosan, akkor hogy? Illetve be tudnád rajzolni (ha nem nagy munka/kérés) az ellenállásokat és tranzisztorokat?
Mert már lassan 2-kor tényleg nem fog az agyam, bár szerintem du. sem érteném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Samsung LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest