- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"működik"
Ez a lényeg!
"enyémen kell a GPIO2 +3,3V"
A GPIO2 néhány panelon a beépített led, így alapállapotban megvan a magas szintre húzás, viszont akinek nem, az most jegyezze meg a tapasztalatod!
"elvileg az egész modul nem 5V toleráns"
Így igaz, de a neten sokan állítják, hogy ők kipróbálták, és a GPIO vonalak elviselik az 5 V-ot is. Én nem próbáltam, és nem is akarom, maradok a 3.3V-nál. Korábban már írtam, hogy nekem egy 5 V-os WS2812 is elviselte a 9V-ot, mégsem arról hajtom természetesen. Tehát mindig igyekezzünk maradni a gyártó által megadott paramétereknél. Ha az nem egyértelmű - mert a fejlesztők kommunikációja sem az ezügyben - akkor maradjuk mindig a biztonságosabb módnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest