- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
gyapo11 #7004 üzenetére
Köszönöm szépen!
Keresgéltem egy jót. Nem nagyon van ilyen készen. Az ipar nemigen megy házibarkács felé, mindenki bevált nagy márkák, lepapírozott termékeit nyomja (telhjesen érthetően, az én mókolásomnak nem lesz semmilyen certifikátja, may leég az iroda
), szóval nem olyan népszerű ez a 0-10V-os kimenet a barkács szegmensben
A szerencsém az, hogy így, hogy jó a 10V PWM is (1-10 kHz között kell legyen a frekije ahogy láttam, nem 25 kHz körül, amit a PC ventik kérnek... 1mA áram fog ott folyni amúgy), legalább nem kell R-C szűréssel, akármivel analóg jellé okosítani a kimenetet. Szóval azt barkácsolnom kell. Az ellenállások megvannak, van szép gyűjteményem, de tranyót vennem kell majd akkor.
A PWM bementet akkor elfelejtem, meg lehet anélkül is úszni.
Ez korrekt lenne a kimenetre, valami "op-amp" lenne benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest