- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #6584 üzenetére
Hát nekem, mint amatőrnek borzasztóan hiányoznak az alapok, persze az általános iskolai fizika és egy csomó utánaolvasás megvan, de így is pont az általad írt empirikus módszerrel építem a legtöbb cuccomat. Lassan is haladok.
Nekem pont egy szájbarágós, számonkérős oktatás kellett volna fiatal (fogékonyabb) koromban, vén fejjel már csak a kosz ragad rám a tudás helyett...
tibi-d: a lexikális tudás van akiben megmarad, van, akiben nem. Viszont az fontos, hogy amit egyszer megtanultam, azt később könnyű újra tanulni, illetve tudom, hol kell utánanézni, másrészt be fog ugrani, hogy "igen, van ilyen is".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest