- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Janos250 #5931 üzenetére
Szia, én nem összerakott panelről beszéltem, hanem magáról az ic-ről. Mint említettem, a kínaiak hazahordják a hulladék ic-ket a gyártósorokról és azokat árulják az eBay-en óccóért. Különben hogy tudnák olcsóbban adni, mint a legolcsóbb nagyker a 100e db-os tételt? Az itthoni boltokban tesztelt, jó ic-ket kapsz.
Én is vettem az eBay-en DS1307-et, ami óránkét sietett fél percet, bekapcsoláskor nem az alapértelmezett értékek voltak benne, hanem random időt mutatott. Ilyet itthoni boltban biztosan nem kapsz.
Fogod magad, egy próbanyákra beforrasztod azt a pár lábat, és legalább tudod, hogy jó alkatrészt használsz az órádban.
Ja, eBay-es FT232-es ic-k, tök mindegy RL vagy BL, mind mind szar. Jó esetben felismeri a gép, de ez se jellemző rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest