- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Janos250 #5931 üzenetére
Szia, én nem összerakott panelről beszéltem, hanem magáról az ic-ről. Mint említettem, a kínaiak hazahordják a hulladék ic-ket a gyártósorokról és azokat árulják az eBay-en óccóért. Különben hogy tudnák olcsóbban adni, mint a legolcsóbb nagyker a 100e db-os tételt? Az itthoni boltokban tesztelt, jó ic-ket kapsz.
Én is vettem az eBay-en DS1307-et, ami óránkét sietett fél percet, bekapcsoláskor nem az alapértelmezett értékek voltak benne, hanem random időt mutatott. Ilyet itthoni boltban biztosan nem kapsz.
Fogod magad, egy próbanyákra beforrasztod azt a pár lábat, és legalább tudod, hogy jó alkatrészt használsz az órádban.
Ja, eBay-es FT232-es ic-k, tök mindegy RL vagy BL, mind mind szar. Jó esetben felismeri a gép, de ez se jellemző rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest