- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Lehet jobb lenne neked a micro pithon.... [link] [link]
Tenyleg irj mar le egy kicsit tobbet a projektrol! Mekora motorok, ilyesmi.
Amugy meg... ha herotod van az arduinotol, akkor Rasberry PI sokkal jobb valasztas.
Es akkor megy a Linux bash!!! [link] Mondjuk ebben is van egy arduino, de nem talalkozol vele, csak egyszer, amikor osszerakod.
Ebben viszont nincs arduino, ha jol latom: [link](#5893) quint válasza aryes (#5892) üzenetére
Akkor mar erdemes eldobni ezt naggyon regi csipet is, es atnyergelni ARM-ra!
[link] [link] [link] -
Nem tudom más hogy van vele, engem kicsit felb.sz idegileg, hogy nekünk kell kitalálni, mit akarsz mondani ahelyett, hogy leírnád, mi a konkrét projekt és hogy akarod megvalósítani.
Az sem világos, hogy azért akarod így elbonyolítani a programozást, mert nem tudsz C-ben programozni, vagy látni sem bírod az arduino IDE-t (mondjuk ez utóbbival én is így vagyok, de tudtommal nincs jobb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest