- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
"Ezek szerint két napja megy itt az akadémikus szintű vita meg fogalommagyarázás egy olyan állításom körül, ami valójában igaz"
Nem. Egy olyan állításod körül megy a vita, ami nem igaz és soha nem is volt az.
Emellett, azért én veszem a bátorságot, hogy felvilágosítsalak, ahhoz képest elég nagy a szád és eléggé követelőző vagy, amennyire fogalmad sincs a témáról és amennyi sületlenséget összehordasz. Tudod, te itt egyáltalán nem várhatod el, hogy bárki az idejét áldozza arra, hogy segítsen neked. Nem szabhatod meg, hogy ki milyen hozzászólást fogalmaz meg adott kérdésben, azt pedig, hogy kijavítja valaki a tévedéseidet, inkább köszönd, mint kritizáld. -
robohw
aktív tag
1. Ide más is jár, szintén segítségért, észleletem szerint jobbára amatőrök és nem tudom miért volna jó, ha a hibás fogalmakat ismernék, tanulnák meg az itt előfordulók. Én legalábbis ezért korrigálok, ha teszem.
2. Azt más is és én is megjegyeztem, hogy a 30 Hz talán nem a legmegfelelőbb. Én speciel kétszer is. Most, utóbb meg is indokoltam, hogy miért. Olvass vissza. De ha neked a 30 Hz megfelelő, akkor semmi gond, használd úgy.
Azt hozzá kell tennem, hogy az általad alkalmazott motorok hajtóművesek, tehát a kivánt fordulatszámhoz ezt is hozzá kell számolni a PWM frekvenciájának számításánál.Az a fúrógép 800 Wattos, ami félgőzzel meghajtva is elégséges a munkavégzéshez, hiszen vannak 250 watt teljesítményű fúrógépek is. A kis modellmotorok pedig kínaiak, ami annyit tesz, hogy a feltétlenül szükséges anyagmennyiségnél egy tizedgrammal sincs több bennük. Ez nyilván kihat a teljesítményükre is. Az sem mellékes, hogy, mint azt említettem, a 2.5 - 12 Voltos motor a teljesítményének maximumát nyilván nem fogja leadni 5 volton még akkor sem, ha direktben van járatva, hát még PWM-en keresztül, ami mindjárt azt jelenti, hogy az 5 voltnak is csak tört részét kapja meg.
3. A segítségnyújtás olykor kioktatás. Csendben jegyzem meg, beírásaid némelyike azt sugallja, erre egyben-másban rá is szorulnál. Természetesen jó értelemben, segítő szándékkal mondom ezt. Sajnálom, hogy te másképp érezted vagy értelmezted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dune: Awakening
- CNC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest