- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nekem egy nagyon régi verzióval volt, hogy valamelyik fájlban át kell írni a patht , de amit használok (pár hónapja töltöttem le) azzal nem volt semmi nyűgje.
Úgy látszik, sikerült megint valamit elcseszniük, ugyanis az arduino újabb verziói mindig tartalmaznak valami "újítást", amit a nem hivatalos bővítések mindig késve alkalmaznak
Pár hónapja bejelentették, hogy hivatalos STM32 board is meg fog jelenni, de azóta nagy csend van körülötte.Ja, és nekem volt egyszer régebben olyan gondom, hogy a path túl hosszú volt a windowsnak.
Azóta nem az installálós verziót használom, hanem beteszem a gyökérbe, és "portable" módban használom. Attól lesz portable, hogy az ELSŐ INDÍTÁS ELŐTT csinálunk egy portable könytárat. Ha ezt megtalálja, akkor oda rakja a programokat, miegymást. Viszont nem szerepel a programok listáján, közvetlenül kell elindítani az arduino.exet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged