Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Postas99
üzenetére
@Aryes
Gondolkodtam olyasmin, de itt egy emlékeztető arról, miről beszélünk dimenzióiban:

Azok a furatok ott 1 mm átmérősek. Az a fehér morzsa a led kb középen. Csípni ott? Hozzáférhetőség zéró.@bagarol
Akkuról 2.4V-ot még kibír a led, 3.6-ot meg már nem akarok rákötni, problémát okozhat a stab morzsán.
@Postas99
Szigetelő szalag darabok nem igazán maradnak meg. Egész stuffot tudok lefedni, de akkor nem fog szellőzni (várható élettartam nem tudom). Ja igen, tüskesort fordítva beforrasztani, úgy dugni próba panelba, eddig tapasztalataim szerint hangulatvilágítássá változtatná az egész bread boardot.
Eleget offoltam. Köszönöm a tippeket mindenkinek. Valószínűleg egy másik forrasztó páka beszerzése lesz a vége, és leügyeskedni a panelról. De ha talál valaki olyan micro-t bárhol árlistában, amin nincsen power led, lécci sikítson

Új hozzászólás Aktív témák
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold