Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Postas99
üzenetére
@Aryes
Gondolkodtam olyasmin, de itt egy emlékeztető arról, miről beszélünk dimenzióiban:

Azok a furatok ott 1 mm átmérősek. Az a fehér morzsa a led kb középen. Csípni ott? Hozzáférhetőség zéró.@bagarol
Akkuról 2.4V-ot még kibír a led, 3.6-ot meg már nem akarok rákötni, problémát okozhat a stab morzsán.
@Postas99
Szigetelő szalag darabok nem igazán maradnak meg. Egész stuffot tudok lefedni, de akkor nem fog szellőzni (várható élettartam nem tudom). Ja igen, tüskesort fordítva beforrasztani, úgy dugni próba panelba, eddig tapasztalataim szerint hangulatvilágítássá változtatná az egész bread boardot.
Eleget offoltam. Köszönöm a tippeket mindenkinek. Valószínűleg egy másik forrasztó páka beszerzése lesz a vége, és leügyeskedni a panelról. De ha talál valaki olyan micro-t bárhol árlistában, amin nincsen power led, lécci sikítson

Új hozzászólás Aktív témák
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Autós topik
- Automobilista 2
- Call of Duty: Black Ops 7
- World of Tanks - MMO
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold