- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Postas99 #23573 üzenetére
@Aryes
Gondolkodtam olyasmin, de itt egy emlékeztető arról, miről beszélünk dimenzióiban:
Azok a furatok ott 1 mm átmérősek. Az a fehér morzsa a led kb középen. Csípni ott? Hozzáférhetőség zéró.@bagarol
Akkuról 2.4V-ot még kibír a led, 3.6-ot meg már nem akarok rákötni, problémát okozhat a stab morzsán.
@Postas99
Szigetelő szalag darabok nem igazán maradnak meg. Egész stuffot tudok lefedni, de akkor nem fog szellőzni (várható élettartam nem tudom). Ja igen, tüskesort fordítva beforrasztani, úgy dugni próba panelba, eddig tapasztalataim szerint hangulatvilágítássá változtatná az egész bread boardot.
Eleget offoltam. Köszönöm a tippeket mindenkinek. Valószínűleg egy másik forrasztó páka beszerzése lesz a vége, és leügyeskedni a panelról. De ha talál valaki olyan micro-t bárhol árlistában, amin nincsen power led, lécci sikítson
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Béta iOS-t használók topikja
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest