- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JulianSinulf #22232 üzenetére
Erre sajnos nem emlékszem.
-
Janos250
őstag
válasz
JulianSinulf #22232 üzenetére
Attól függ, mit akarsz. Azt hiszem nem meglepő, hogy én nem az ezeréves UNO-val hanem nagyjából ugyanannyiba kerülő, vagy olcsóbb, de jóval korszerűbb, hosszabb távon is megfelelő ESP32-vel csinálnám. Lehet hozzá kapni kicsi panelt, amivel lehet csatlakozni.
https://vi.aliexpress.com/item/1005005677080016.html
Én is vettem ilyet, de nem használom, mert korábban készíttettem JLCPCB-n eléggé univerzális 100x100 mm-es ESP32 panelt, aminek lefelejtettem egy vezetékét, ezért a túloldalán van egy vezeték, így már snassz megmutatni valakinek, kidobásra lettek szánva, de tökölődésre megteszi, így ezeket használom, sajnálom kidobni.
Van konkrét példa is ESP32 és léptetőmotor hajtására, pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=JQGnLW6SB8M
A TMC2209 jó, korszerű, hosszabb távon is lehet rá számítani, de drágább, mint az egyszerűbbek, mint például az általánosan használt A4988.
Vannak persze mindenféle kész shieldek is, de én nem olyat használnék, de ízlés dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest