- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
Köszönöm. Jól jön minden visszajelzés.
Átdolgozom a sok storboszkóp hatást.Wolfram: Köszi, tudtam hogy valami még kimaradt. Jó ötlet.
Esetleg valakinek még ötlet hozzá?
A doboz belsejét nem fotóztam be. 2 nagy tétel van benne, egy 30cm hosszú műanyag cső (porszívó cső) hangerősítésnek, mert a hangot egy sima pc hangszóró biztosítja. Igy nem csak hangosabb egy kicsit öblösebb is a hang. A másik tétel pedig egy 12V-os 5A-es LED tápegység. Tudom felesleges, de ez volt otthon ami megfelelt. Az elején egy halom ledet terveztem a madár alá, de rájöttem hogy 1 darab is elegendő.
Mivel egy műanyag egyben kiöntött de üreges marádrról beszélünk amire rá lett ragasztva egy halom toll, ezért a fejmozgatás és szárnymozgatás kimarad. Pedig az lett volna még élethűbb.Mindenesetre megvan a következő évi tervezett haloween projekt már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest