Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chrome11
üzenetére
Kezdő szettet azért nem javasoltam konkrétan, mert van sok féle, az AliExpress-en érdemes szétnézni és amelyik tetszik és jó áron van épp. Én nem vettem ilyet az elején, mert konkrét célom volt, amit építeni akartam, később vettem kéz alól egy Raspberry-hez való szenzor kit-et (3.3V), de a mai napig alig használtam belőle valamit.
-
Ton-ton
tag
válasz
chrome11
üzenetére
Ponthegesztés...
Mindenképp kell hozzá időzítő (555-ic a legegyszerűbb).
Valamilyen nagy áramú kapcsoló eszköz (ez lehet Fet, de akár relé is)
És persze tápegység. Ez utóbbi lehet egy sima pc táp is, a 3,3 volt jellemzően tud több mint 20 ampert, ami bőven elegendő.
Illetve mikrohullámú transzformátorát szokták áttekercselni (ha digitális mikrót bontasz, abban van egy 15 volt körüli transzformátor, és nagyáramú relé is, ami ide felhasználható)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold