- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chrome11 #21046 üzenetére
Kezdő szettet azért nem javasoltam konkrétan, mert van sok féle, az AliExpress-en érdemes szétnézni és amelyik tetszik és jó áron van épp. Én nem vettem ilyet az elején, mert konkrét célom volt, amit építeni akartam, később vettem kéz alól egy Raspberry-hez való szenzor kit-et (3.3V), de a mai napig alig használtam belőle valamit.
-
Ton-ton
tag
válasz
chrome11 #21046 üzenetére
Ponthegesztés...
Mindenképp kell hozzá időzítő (555-ic a legegyszerűbb).
Valamilyen nagy áramú kapcsoló eszköz (ez lehet Fet, de akár relé is)
És persze tápegység. Ez utóbbi lehet egy sima pc táp is, a 3,3 volt jellemzően tud több mint 20 ampert, ami bőven elegendő.
Illetve mikrohullámú transzformátorát szokták áttekercselni (ha digitális mikrót bontasz, abban van egy 15 volt körüli transzformátor, és nagyáramú relé is, ami ide felhasználható)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest