- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin #20520 üzenetére
Hát ezt most így nem tudom sajnos, mert én nem futottam bele ilyenbe, mikor ezzel játszottam. De két dolog lehet:
1: túl nagy az áramfelvétel az USB portról, és kiold a polyfuse. Ezt könnyen tudod ellenőrizni, az UNO lapon az USB port közelében van egy nagyobb, lapos, zöld színű ellenállás, ez a polyfuse. Ha túl nagy az áramfelvétel valamilyen okból, ez felforrósodik és megszakítja a board tápellátását. Az ujjaddal tudod ellenőrizni. Mi van a boardra kötve?
2: elfogy a RAM a futás közben. Ha a példakódot futtatod, ez annyira nem valószínű, mert tesztelve lett, és már kibukott volna, ha gond van a kóddal. A hozzá való processing kódot is telepítetted a gépre? Próbáld ki, jópofa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest