- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Janos250 #20425 üzenetére
A kolléga által írt "sufni tuning" megoldás után én is éppen azt kerestem a lib-ben, hogy csak megcsinálták, hogy lekérdezhető legyen a beep parancs futásának állapota. Erre nem... Ezért nem is írtam másik megoldási javaslatot.
Persze lehetne azt, hogy kiszámoljuk, hogy az adott paraméterezéssel meddig tart a csipogás és az if-ben vizsgáljuk, hogy az eltelt-e már (ekkor nyilván érdemes a 3 ág indulási idejét 3 különböző változóban tárolni, mert nyiván egyik állapotról a másikra akár azonnal át akarhatunk váltani). Persze, ez csak hozzávetőleges idő lesz. -
lanszelot
addikt
válasz
Janos250 #20425 üzenetére
Azért vettem ezt a MuktiShield-et mert mindig áll 3-4 project-em arra várva hátha sikerül befejezni.
Most is ott vár a polcon 4 project - MultiShield nincs benne.
Mivel azokkal nem tudok hetek óta haladni, ilyenkor bele kezdek valami másba.
No, de nincs vezetékem a breadboard -hoz, mert mind ott van a többiben. Az a pár szál vezeték arany áron van.
40 darab 10cm vezeték áráért vettem ezt a shield-et.
Ezen meg van minden lim-lom.
Ez volt az első project -em vele.
Megtanultam, hogy a "*.h" -ját nem fogom használni.
Ott van benne melyik ingyom-bingyom melyik pin-re van csatlakoztatva, és azt fogom használni.
Senkit sem ismerek aki egy izzó cserénél többet tudna.
Így nincs senki akit kérdezhetnék.
Így ha elakadok, akkor el vagyok akadva.
Még nagyon kezdő vagyok, így mindig elakadok
Ezért nagyon szépen köszönöm, hogy segítetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Medence topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest