- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
KoVee84 #19938 üzenetére
Mire iratod ki az adatokat? Ha nem e-ink kijelzőre, akkor ugye a kijelzés is harap erősen az akkuból.
Egyébként, ha e-ink, akkor ahogy a kolléga mondja, deep sleep-be kell küldeni az ESP32-t (én ESP8266-al csináltam percenként ébredő hőmérőket, amik 10 percenként wifi-re is csatlakoznak és post-olják az addig mért adatokat, azok egy 18650-es cellával 3-4 hónapig elvannak) és időzítve ébreszteni.Szerk.: mondjuk a developer board-ok nem biztos, hogy ideálisak a feladatra, mivel ha az ESP-t deep sleep-be is küldöd, attól a körítés, ami a lapon van, fogja enni az akkut. És nem biztos, hogy maga az ESP a legnagyobb fogyasztó. Én csupasz ESP12E-kett használtam a projektemhez.
-
válasz
KoVee84 #19938 üzenetére
Ez jól hangzik.
Nem ismerem ezt a kütyüt, csak a fotó alapján látom, hogy ESP32 van rajta, és abban van RTC modul, ha nem is a legpontosabb. Arra viszont szerintem pont jó, hogy felébressze a cuccot mondjuk minden éjszaka, NTP szerverről frissítse magát és visszaaludjon. Szívesen segítenék, de ESP-ben nem vagyok különösebben jártas, és a kütyü nélkül tesztelni sem tudnám, de ha ide beteszed (ha hosszú, töltsd fel valahová) akkor biztos megoldjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest