Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
KoVee84
üzenetére
Mire iratod ki az adatokat? Ha nem e-ink kijelzőre, akkor ugye a kijelzés is harap erősen az akkuból.
Egyébként, ha e-ink, akkor ahogy a kolléga mondja, deep sleep-be kell küldeni az ESP32-t (én ESP8266-al csináltam percenként ébredő hőmérőket, amik 10 percenként wifi-re is csatlakoznak és post-olják az addig mért adatokat, azok egy 18650-es cellával 3-4 hónapig elvannak) és időzítve ébreszteni.Szerk.: mondjuk a developer board-ok nem biztos, hogy ideálisak a feladatra, mivel ha az ESP-t deep sleep-be is küldöd, attól a körítés, ami a lapon van, fogja enni az akkut. És nem biztos, hogy maga az ESP a legnagyobb fogyasztó. Én csupasz ESP12E-kett használtam a projektemhez.
-
válasz
KoVee84
üzenetére
Ez jól hangzik.

Nem ismerem ezt a kütyüt, csak a fotó alapján látom, hogy ESP32 van rajta, és abban van RTC modul, ha nem is a legpontosabb. Arra viszont szerintem pont jó, hogy felébressze a cuccot mondjuk minden éjszaka, NTP szerverről frissítse magát és visszaaludjon. Szívesen segítenék, de ESP-ben nem vagyok különösebben jártas, és a kütyü nélkül tesztelni sem tudnám, de ha ide beteszed (ha hosszú, töltsd fel valahová) akkor biztos megoldjuk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Arc Raiders
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold