- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
#70211840 #18446 üzenetére
Hali!
Évekkel ezelőtt én egy ilyen panelt vettem. Szerintem ugyanaz az áramkör, amit korábban linkeltek, csak ez készen van. Panel kimenete >> Arduino digitális bemenet, figyelhető az alacsony/magas szint (if/then/else).
Üdv: G.
-
And
veterán
válasz
#70211840 #18446 üzenetére
Ok, de gombelemek méréséhez nem kell 50V-os méréshatár, se 1:10 feszültségosztó, ha egyébként más forrásból van 5V-os referenciád. Ebben az esetben akár a kontroller analóg(nak konfigurált) bemenetére is mehet közvetlenül az elem feszültsége. Annak esetleg érdemes utánanézni, hogy egy ilyen AI-port mekkora impedanciával terhel (vagy mekkora lehet a szivárgóárama), de általában elég naggyal. Elemmerülés jelzéséhez egyébként belső komparátor is megfelelhet, ha az adott uC rendelkezik olyannal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest