Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VHS digitalizálás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wolfram
üzenetére
Ismeri minden is. nano-nál mind erősebb. Forrasztva sztem ezek nincsenek, de nah, az nem nagy cucc azért. Wemoshoz rengeteg minden van modul vagy pajzs formában, nekem is ezért lett az első. De keress rá, hogy "wemos d1 mini amitcsinálnálvele" és lesz leírás, videó, angol, német, magyar. Sőt, indiai-angol, meg ilyesmik. De a minap olasz és spanyol videót néztem, YT fordítósan angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold