- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
#70211840 #18155 üzenetére
Akkor miért nem rakod össze csak C-t, és a hivatkozott libraryt használva Arduino IDE-ben.
Megtanulsz egy csomó dolgot STM32-re, ami máshol nem úgy lesz? Ezért jó ez az Arduino, hogy a C/C++ fölött egy egységes "szabványt" ad, hogy mit hogyan használj.
A C dolgok teljes egészében mennek Arduino alatt is. Nekem legalábbis az ESP32-n, de gondolom máson is, bár mást már jó ideje nem használtam.
Régebben, mikor STM32-t használtam, akkor még nem merült fel bennem ilyen kérdés, így nem próbáltam.
Én - ha épp olyan kedvem van - pl. simán használom a C fájl kezelését. Ha az alapokra kell leennem valamiért, az interneten (WiFi) keresztüli kezelést is C fájlként oldom meg.
Igaz, hogy a Cube-ban grafikusan látod, hogy mit hova, de az holt tudás lesz, ha másra akarsz áttérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged