- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViZion #18147 üzenetére
Igen ezt, ami az 1. 2. linkeden van.
A másik 2 nem tud jelezni beállítható alsó-felső határnál, illetve az egyik igen de én nem bonyolítanám okosotthonos wifis marhaságokkal, az pont akkor döglik meg amikor egy cella robbanni készül. meg nem sok értelme van ha a telefonomon látom hogy baj van és 100 kilométerre vagyok épp.
Az első linken már nem elérhető, Dieser Artikel ist nicht mehr verfügbar.
A másodikon nem szállítanak külföldre, vagyis de horror összeg, és ugynez van egy görög oldalon is amit találtam.
Ezért is gondoltam hogy megkérdezem és több csoportba is azt mondták Arduinoval simán meg lehet csinálni. Hogy hogyan azt nem tudom, ezért csöppentem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest