Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
vegyszer
üzenetére
Igazából szinte bármilyen webszerver alkalmas lehet a feladatra. Nekem pl. van egy kis barkácsolt NAS-om, amin fut webszerver is. De van interneten is tárhelyem.
Logolni pl. az aktuális IP címeket, meg eszközöket szoktam, és van egy php oldal ahol rá tudok nézni. Pl. ha nem működik a freedns, akkor is el tudom érni az otthoni hálózatot, ill. látom melyik eszközöm mikor jelentkezett be utoljára. -
válasz
vegyszer
üzenetére
Ez esetben ez a kód kell:
<?php
$fp = fopen(date("Ymd") . '.txt', 'a') or die("Unable to open file!");
fwrite($fp, date("H:i:s") . " ");
fwrite($fp, $_GET['data']);
fwrite($fp, "\r\n");
fclose($fp);
echo "OK";
?>A hardver szerintem simán elegendő.
A kódot csak fejben teszteltem!

A kód automatikusan beszúrja az időbélyegzőt
ÓÓ:PP:MMformában, de ha az időt a küldő oldalon akarod előállítani (lehet eltérés a kettő közt) akkor azt a sort töröld.Autentikáció nincs benne, ha esetleg aggódsz, hogy idegenek is tudnak írni a logba, adj a php fájlnak egy jó hosszú, random karakterekből álló nevet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold