- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ekkold #16528 üzenetére
Köszönöm és az Előtted szóló 2 kollégának is !
Csöves erősítő bias-t (munkapontot) tartana a helyén, ami idővel is, meg bemelegedés után is - a kapcsolásból adódóan - hajlamos picikét elmászni, illetve figyelne a push-pull kimeneten az input csövek eltéréséből (gyártási szórás) adódó DC offset-t is, ez egy másik kézi trimpoti lenne, amivel néha ez itt megjelenő offset-et érdemes visszakorrigálni 0-ra.
Gondoltam, ilyeneket rábíznék valami "automatikára", ne nekem kelljen ezt az amúgy "fix bias"-ú megoldást kézzel tekergetnem X naponta. (Elvileg ritkábban, de csináljuk jól, pontosan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged