- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Undoroid #15762 üzenetére
Ha a szoftver (és a processzor is) ugyanaz, akkor a harver egyéb részében lehet különbség ami miatt nem megy. A nano és az uno esetében pl. a lábak számozása miatt lehet kavarodás, az LCD rákötésében. Illetve lehet, hogy a nano-nak pont valamelyik LCD-hez használt lábával van gond. Szoktam én is 2x16-os vagy hasonló alfanumerikus LCD-t használni, mert könnyen használható, egyszerű, és olcsó - egyedül a sok vezeték zavar. Ez utóbbit úgy oldottam meg, hogy egy 74HCT595 léptetőregiszter IC-vel vezérlem, így mindössze 2db I/O láb kell hozzá. Persze így saját drájvert kellett írnom hozzá, viszont az egyszerűbb és gyorsabb lett mint a gyári. Azonban történetesen uno/nano-ra nem írtam meg a szoftvert, mert olyanon nincsen, csak BluePill-en, ESP8266-on, és arduino DUE panelen használtam eddig.
Erről egy kis cikket is írtam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged