- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sajnos valami nem stimmel a rendelkezésemre álló Nano-val! Továbbra is csak az "egysoros-telikarakteres" kijelzést produkálja. Életjel van, mert a kontroláló LED-ek ütemesen villognak a Nano-n. Ugyanazzal az összeállítással* (csak a mikrovezérlő más) Unoval szépen muzsikál minden, ugyanazzal a programmal. Más programmal hibátlanul működik ez a Nano...
* 16x2-es LCD, breadboard, DHT11 szenzor, 10Kohm poti, bekötővezetékek, betáp: PC USB-portja
-
Undoroid
őstag
Remek!
" a NANO ugyanazt a μC-t tartalmazza, minden UNO példaprogram változtatás nélkül fut " Pont ezzel próbálkoztam az UNO után! A méretre vágott próbapanelon szépen el tudtam volna tenni a mikrovezérlőt a kijelző mögé, de sajnos valami nem stimmelt (dugaszolós panelon) . A kijelzőn csak egy sor "telekarakteres" kijelzést tudtam megjeleníteni. Nyilván itt Én rontottam el valamit.
Újra fogom próbálni
szerk: Kalapács... Neeem, de láttam pár olyan megoldást a világhálón, ami kb. ezen szerszám használatával egyenértékű volt! Pusztítás és azután csodálkozás, hogy nem megy a masina!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest