- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tomika86 #15627 üzenetére
Igen én is azt használom az időjárás állomásnál az aksi feszültség mérésére. Több, mint amire szükségem van, de mivel van hozzá minta kód és én is ezt találtam meg, ezért ezt választottam. Szerintem amihez találsz arduinos kódot az mind jó lehet.
Nekem az ADC az egyedüi hátrány. Ha valakinek sok pin kell akkor esetleg az még hátrány lehet. A jelszint alatt ha a 3.3V-ot érted az nekem például előny, többnyire ilyen alkatrészeket használtam, persze ez felhasználás függő.
A kíniai fejlesztői panelek egy részén megy az automatikus kód letöltés minden gomb megnyomása nélkül, másiknál meg csak akkor, ha lenyomom a flash gombot és lenyomva tartom. Ez nem ESP32 hiba, nem is értem mi az oka, van hogy egyik nap még jó másnaptól meg nem megy csak gombot lenyomva a letöltés.Wifi nagy előny, ESPnow-al kettő eszköz tud egymással kommunikálni wifin. Én rendeltem utóbb 2 db arduino mini-t ha esetleg kellene legyen, de ezen kívül csak ESP32-ből van 2 db. Ha vennem kellene maradnék az ESP32-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mazda topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest