Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Tomika86
üzenetére
Egyszer csináltam hasonlót, csak nem arduino volt hanem pc, és nem c hanem assembly. Pénztárgép fekete doboza volt, epromba írt. Már nem tudom mi volt az elválasztó jel, de valami olyan, ami biztosan nincs a kiírt adatokban. Ha csak számokat vagy betűket írsz ki, akkor jó a % vagy # meg ilyenek. Én nem használtam pointert, hanem bekapcsoláskor addig olvastam az epromot, míg az utolsó elválasztójelet megtaláltam, ez után jöhetett a következő írás. Így akármilyen változó hosszúságú adatot írhatsz, az elválasztójel egyértelműen meghatározza, hogy hol a vége és a következőnek az eleje. Ez egyben a wear levelinget is megoldja, mert teleírod az összes byte-ot, utána persze törölni kell, ha akarsz bele írni.
-
válasz
Tomika86
üzenetére
A PLC-ről sajnos csak annyit tudok, hogy létezik.

csak szeretem megérteni amit csinálok
Teljesen jogos igény.
Wear leveling az lenne mint ssd esetében, hogy összevissza rakja az adatokat?
Nem összevissza, hanem sorban, egymás után, mivel itt mindig szekvenciálisan írsz, és nem kell random törölni adatot a sorból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- PH! Szakszervezet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold