- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Tomika86 #15162 üzenetére
Egyszer csináltam hasonlót, csak nem arduino volt hanem pc, és nem c hanem assembly. Pénztárgép fekete doboza volt, epromba írt. Már nem tudom mi volt az elválasztó jel, de valami olyan, ami biztosan nincs a kiírt adatokban. Ha csak számokat vagy betűket írsz ki, akkor jó a % vagy # meg ilyenek. Én nem használtam pointert, hanem bekapcsoláskor addig olvastam az epromot, míg az utolsó elválasztójelet megtaláltam, ez után jöhetett a következő írás. Így akármilyen változó hosszúságú adatot írhatsz, az elválasztójel egyértelműen meghatározza, hogy hol a vége és a következőnek az eleje. Ez egyben a wear levelinget is megoldja, mert teleírod az összes byte-ot, utána persze törölni kell, ha akarsz bele írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Tippmix
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Windows Insider Program
- Formula-1 humoros
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest