- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
gyapo11 #1395 üzenetére
gyapo11:
Szenzorokhoz simán átdrótoznám a házat, max 12-13 m lenne a legnagyobb távolság, ez nem tudom gondot okozna e. Hiszterézis-re én is gondoltam, de egy pár próbanap, próbahét után úgyis rendelkezésemre áll majd egy rakat adat, külső belső hőmérsékletek és, hogy mennyire jól tudtam tartani a kívánt beállításokat, majd utánahúzom a logikámat. De persze előtte ennek is utánaolvasok.
Szünetmentesre nem gondoltam, az a logikám, ha nincs áram, akkor nem kell működnie, ha meg visszajön, akkor elindul magától, minden megy tovább, jól gondolom?inf3rno:
robbanástól nem félek, minden kazánnak van védelme x fok visszatérő vízhőmérsékletnél lekapcsol. Persze a hibás működésre fel kell készülni, a terv a teljes távoli felügyelet internetről, telefonoldali progi, ami figyel mindent és probléma esetén jelez.Ezt a routerest részt elvetném, mert a kiinduló, hogy próbálgassam az arduino tudását, lehetőségeit, és ha már ezt teszem, akkor valami számomra igen hasznos projekt legyen. Persze nem árt ha meg is valósítható dolog:-)
Danex: nézegettem már ezt a blynk-et, bár nem merültem teljesen benne mit is tud, valszeg az elején jól jön majd az apróbb dolgok próbálgatásában, de a végeredménynek mindenképp egy saját android programot szeretnék, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- OLCSÓ MONITOROK
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest