- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
inf3rno #1351 üzenetére
Milyen kijelződ van?
Hogy kapni-e pont olyat amilyent te akarsz azt nehéz megmondani, de gyanítom nem. Jól körül kell nézni hátha akad egy. Én ilyenkor jófogásra is beszoktam nézni és ott is szoktam keresni régi nem működő holmikat, dobozokat mert sokszor sokkal olcsóbban megkapom idehaza mintha rendelnék.
A memória beiktatása pedig nem rossz ötlet. Rádiót próbáltam én is és most is hasznéom egy [NRF24L01] személyében. Házon belül mindenhol tudtam vele kommunikálni. Pc-re sem nagy kunszt rákötni, egyszerűen még egy arduinoval, soros porton keresztül küldöd neki az adatot és kész. Elvileg ezekből létezik nagyobb antennás kivitel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Samsung Galaxy A72 gyári független dual
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest