- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
inf3rno #1349 üzenetére
Igen működni fognak Arduinoval is. WIFI shiled eléggé zabálni fogja az akksidat .
Ti hogyan szoktátok összerakni a műanyag/fém borítását ezeknek az eszközöknek?
Ezt nem nagyon értem, vagyis nem tudom mit akarsz pontosan. Gondolom mindent egy dobozba akarsz tenni , úgyhogy egy project boxra lesz szükséged. Persze ezekből is van kismillió fajta.
Arduino-t meg mint mint sok minden mást ebay-ről/ ali-ról stb... olcsón megkapja az ember.. Mivel opensource , ráadásul Eagle-ben még schematic és a board is benne van mintaként így nem jelent nagy kihívás legyártani a boardokat.
(#1348) ajo026
Ezt most nem tudom megmondani, de gyanítom ez esetben is működne amit írtam. De eddig egy billentyűzetet sem szedtem még szét szóval ebben nem vagyok teljesen biztos. Meg gondolom ezekből is rengetegféle van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged