Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
ugy értettem, hogy egy könyvben ki tudja, milyen szisztéma alapján követik egymást a dolgok vagy másvalaki projectje csak hasonlithat .
Mint ahogy látom is , hogy hiába néztem meg pár ilyen videot ami elvileg ugyan olyan eszközt kapcsoltak a kód mindegyiknél más volt.
igy ha össze is ollozom a neten találtakat a végeredmény nem fog müködni, mert más más elemekkel kellene összedolgoznia. arról nem is beszélve, ha nincs hozzá magyarázat akkor lehet hogy téves következtetéseket vagy rossz dolgokat tanulok meg rola.Arról nem is beszélve, hogy ahány fejlesztő környezet annyi beállítás, az arduiono .cc oldalon a webeditorba is hiába másoltam be egy kész kód sort ,hibát dobott a futtatásnál . a Skiid editornál meg nem tudok beimportálni egyedi libraryt a modulokhoz, vagy más modult betenni az alapok mellé. a tinkercadnál se találtam olyan menüt ahol ezeket meg tudnám tenni, vagy egyáltalán a pro micro alapmodult ki tudnám választani a kapcsoláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold