- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
KFORboy #12707 üzenetére
Jó a gondolatmenet egy Gipsz Jakab által létrehozott kamu webshopra...
De azért a hestore.hu-t ilyenhez hasonlítani? Némi tájékozatlanságra vall.Az elmúlt 5 évben 21x rendeltem tőlük, legtöbbször személyes átvétellel,
ritkán postázva: talán az egyetlen "probléma" az volt, hogy a karácsonyfa
égősor nem SMD LED-del szerelt, de akkor is felhívtak, hogy így is kell-e?Rendkívül precíz, korrekt csomagolás, valós raktárkészlet, gyors szállítás:
nagyjából ez jellemzi. Sajnálom, hogy máshol átvertek: ez nem ilyen hely!Ui: igen, az Uno-t is innen vettem, összesen ~150K-t hagytam náluk.
Nyilván Kínából olcsóbb adott cucc, de néha hónapokat várhatsz. Itt nem.Ilyenem van itthon pár darab, mert SMD forrasztáshoz én béna vagyok.
-
PHM
addikt
válasz
KFORboy #12707 üzenetére
Én rendeltem már tőlük többször, 5-10 darabot is, mindig pár napon belül
(2-5 nap, postával is) megkaptam a cuccokat.
Szerintem a korrektebb webboltok közül való, gondolom van valahol egy
központi raktáruk, s onnét szállítanak.
Amúgy most, hogy a Lomexnél nincs személyes átvétel, tőlük sem jött
meg hamarabb a rendelésem.
Janos250:
Az átvevőhely elköltözött kicsit kijjebb egy telephelyre.
Elsőre kicsit nehéz volt megtalálni, de legalább van parkolóhely. -
Janos250
őstag
válasz
KFORboy #12707 üzenetére
Na, legalább tudom, hogy dropship a neve ennek a mocskos üzletnek, amit a V....n is sokan csinálnak, hogy semmi mást nem tesznek, mint a tőled duplán elkért árért megrendelik e te címedre és nevedre az adott cikket ebay-ről, Aliról, vagy akárhonnan, mellesleg az ingyenes szállításért is felszámítanak egy-két ezrest, mondván, hogy külföldön van a boltjuk.
-
Janos250
őstag
válasz
KFORboy #12707 üzenetére
Én régebben vásároltam tőle, korrektnek tűnt. Egy bajom volt vele, hogy az Örs környéki sokemeletes házakban alig találtam meg azt a lépcsőházat, ahol van.
Ha jól emlékszem, a hobbielektronika fórum saját boltja.
Igen, a webshopok néha nagyon átverősek. Én is vettem 35 ezerért szivattyút, ami kapásból rossz volt. Fizetni a futárnak kellett készpénzben. Az eladóról semmit nem tudtam meg, csak a hirdetett telefonszámát. A futár cég nem volt hajlandó megmondani, ki az illető. Azt mondták, nem tudják, pedig csak tudták, kinek kell a pénzt odaadni. Azóta is hirdet ugyanazzal a telefonszámmal, változó névvel, várossal.
Annyit sikerült kiderítenem, hogy valami lengyel webshopból rendeli meg az én nevemre.
Azóta akkor sem rendelek olyan webshopból, ahol nincs személyes átvételi lehetőség, akkor se, ha futárral akarom hozatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mazda topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged