Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz KFORboy #12707 üzenetére
Én régebben vásároltam tőle, korrektnek tűnt. Egy bajom volt vele, hogy az Örs környéki sokemeletes házakban alig találtam meg azt a lépcsőházat, ahol van.
Ha jól emlékszem, a hobbielektronika fórum saját boltja.
Igen, a webshopok néha nagyon átverősek. Én is vettem 35 ezerért szivattyút, ami kapásból rossz volt. Fizetni a futárnak kellett készpénzben. Az eladóról semmit nem tudtam meg, csak a hirdetett telefonszámát. A futár cég nem volt hajlandó megmondani, ki az illető. Azt mondták, nem tudják, pedig csak tudták, kinek kell a pénzt odaadni. Azóta is hirdet ugyanazzal a telefonszámmal, változó névvel, várossal.
Annyit sikerült kiderítenem, hogy valami lengyel webshopból rendeli meg az én nevemre.
Azóta akkor sem rendelek olyan webshopból, ahol nincs személyes átvételi lehetőség, akkor se, ha futárral akarom hozatni.[ Szerkesztve ]
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
Janos250
őstag
Na, legalább tudom, hogy dropship a neve ennek a mocskos üzletnek, amit a V....n is sokan csinálnak, hogy semmi mást nem tesznek, mint a tőled duplán elkért árért megrendelik e te címedre és nevedre az adott cikket ebay-ről, Aliról, vagy akárhonnan, mellesleg az ingyenes szállításért is felszámítanak egy-két ezrest, mondván, hogy külföldön van a boltjuk.
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
PHM
addikt
Én rendeltem már tőlük többször, 5-10 darabot is, mindig pár napon belül
(2-5 nap, postával is) megkaptam a cuccokat.
Szerintem a korrektebb webboltok közül való, gondolom van valahol egy
központi raktáruk, s onnét szállítanak.
Amúgy most, hogy a Lomexnél nincs személyes átvétel, tőlük sem jött
meg hamarabb a rendelésem.
Janos250:
Az átvevőhely elköltözött kicsit kijjebb egy telephelyre.
Elsőre kicsit nehéz volt megtalálni, de legalább van parkolóhely.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
DigitXT
nagyúr
Jó a gondolatmenet egy Gipsz Jakab által létrehozott kamu webshopra...
De azért a hestore.hu-t ilyenhez hasonlítani? Némi tájékozatlanságra vall.Az elmúlt 5 évben 21x rendeltem tőlük, legtöbbször személyes átvétellel,
ritkán postázva: talán az egyetlen "probléma" az volt, hogy a karácsonyfa
égősor nem SMD LED-del szerelt, de akkor is felhívtak, hogy így is kell-e?Rendkívül precíz, korrekt csomagolás, valós raktárkészlet, gyors szállítás:
nagyjából ez jellemzi. Sajnálom, hogy máshol átvertek: ez nem ilyen hely!Ui: igen, az Uno-t is innen vettem, összesen ~150K-t hagytam náluk.
Nyilván Kínából olcsóbb adott cucc, de néha hónapokat várhatsz. Itt nem.Ilyenem van itthon pár darab, mert SMD forrasztáshoz én béna vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Xbox One
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest