- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11 #12476 üzenetére
Erre a feladatra viszont a legjobban ajánlott téma a blockly/scratch típusú grafikus nyelvek! Az elsős gyerekem játékot írt benne, mondjuk alapból is okos gyerek.
Van, ami rögtön arduino kódot generál, van, ami a firmata fw-en keresztül vezérli a lapot. Mindegyik tud XML-ben kódot exportálni, nyílt forrású, az XML-ből megpróbálhatsz byte kódot generálni a saját parser-edhez.
Vagy amit én csináltam, robohw kolléga programnyelvéhez hasonló byte kódos robot vezérlő nyelvet találtam ki, hasonló a harvard architektúrához, csak nagyon szűkített utasításkészlettel (15 utasítás). Ehhez hasonló robotot akartam építeni a gyerekeimnek, de csak a parser lett kész, a frontend még nem készült el eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest