- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Vehetjük úgy, hogy az ESP-32S (Ai-Thinker) az ESP-WROOM-32 (Espressif) leánykori neve.
A mai boardokon elsöprő többségben ESP-WROOM-32 feliratú modul van, nem is érdemes olyat megvenni, amin nem ez van. Néha mégis ESP32S megnevezést írnak hozzá. Meg kell nézni a fényképet, mi van a modulra írva. A lábak száma eltérő lehet, de a használható lábak (meg néha a nem használhatók is) ki vannak vezetve, valamint különböznek aszerint is, hogy hány GND, és táp láb van rajtuk. Ezekből ugyanis soha nincs elég. -
Gyanítom, hogy az ESP-32S-en azért lehet több láb, mert azokat is kivezették, amik a beépített flash kezeléséért felelősek. Ha így van (nem néztem utána), azokat nem érdemes piszkálni, szóval nem nyersz vele semmit, ha azt rendeled.
Viszont ha már kísérletezés, én inkább egy lolin32-t javaslok, beépített li-ion csatlakozóval, akkumulátortöltő áramkörrel és konverterrel, mert azt egy akksit rákötve rögtön fogod is tudni használni valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged