- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Igy mukodik: [link]
"Hát mivel ahogy írod, analóg jelerősséget nem lehet mérni az ir receiver kimenetén, azt találtam ki, hogy fordítva ülök a lóra. A jeladó erősségét tudom (legalábbis remélem, hogy tudom valahogy) változtatni. Egymás után több kódot küldök, egyre csökkenő intenzitással és a küldött kódba mindig beleírom, hogy az éppen milyen erősséggel lett kiküldve."
Ezt nem lesz konnyu kalibralni, mivel fugg a target objektum meretetol, meg a szinetol is, sot, a feluleti minosegetol is.Naggyon nehez dolog lesz... remelem, megosztod, ha sikerul, mert nagyon erdekelne!
En probabol csinaltam egy olyan szkennert, hogy egy model szervora raktam a Sharp szenzort. (Ahogy az ultrahangosat szoktak rakni...)
Apropo... az lehet, hogy neked is menne, hogy egy ultrahangos szenzor, meg egy 38kHz infra van fenn, es mar kesz is. Ez olcso is, meg keveset kell barkacsolni.
Nezz csak ide: [link]
Letezik tobb freki, az talan eleg lenne kodolni a kulonbozo eszkozoket, es akkor konnyu megkulonboztetni is a kulonbozo robotokat. Oke, hogy kell penzt kolteni, de nem kell annyit programozni. Az egyik robot mehet 38kHz-en, a masik meg 56kHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest