Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Tudtommal mindkét magon van, de én a led kezelő real time részt egyedüliként tettem az 1. magra, ott nem sikerült teljesen letiltani. Ha valaki tudja a teljes letiltást, írja le lsz! Ha "letiltjuk a megszakításokat", akkor nagyon le sikerült rövidíteni, de teljesen nem tudtam kiiktatni. Az összes szín számítást, miegymást a 0. magra tettem, tudtommal a WiFi kezelés is ott fut.
Ha az RMT-t használja az ember, akkor ezek a gondok nincsenek. Ott 8 ch. van, mindnek külön memóriája, satöbbije. Így akár 8 led szalagot is tudsz párhuzamosan kezelni. Elvileg. Ha csak egy szalagod van, akkor akár az erre a célra rendelkezésre álló TELJES memória tartományt odaadhatod neki, ami tovább könnyíti az életed.Van számláló, ami mutatja, hogy a memória kivitele hol tart, és státus jelző is van.
Vagy figyeled, hogy hol tart a kivitel, és amikor mondjuk felét kivitte, akkor annak a helyére már írhatsz, vagy ha interruptot használsz, akkor szemafort állítasz be. Arra figyelni kell, hogy a binárisnak nevezett szemafort kell beállítani, mert az az, ami a megszakításból kilépés után egyből elkezd futni. A másik csak akkor kapja meg a vezérlést, amikor a következő időszeletet neki osztja ki a rendszer, azaz, csak a prioritást állítja.A dőlt betűs nincs dokumentálva, de kitököltem, és amit korábban linkeltem, abban bejelöltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GTA VI
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold