- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Tudtommal mindkét magon van, de én a led kezelő real time részt egyedüliként tettem az 1. magra, ott nem sikerült teljesen letiltani. Ha valaki tudja a teljes letiltást, írja le lsz! Ha "letiltjuk a megszakításokat", akkor nagyon le sikerült rövidíteni, de teljesen nem tudtam kiiktatni. Az összes szín számítást, miegymást a 0. magra tettem, tudtommal a WiFi kezelés is ott fut.
Ha az RMT-t használja az ember, akkor ezek a gondok nincsenek. Ott 8 ch. van, mindnek külön memóriája, satöbbije. Így akár 8 led szalagot is tudsz párhuzamosan kezelni. Elvileg. Ha csak egy szalagod van, akkor akár az erre a célra rendelkezésre álló TELJES memória tartományt odaadhatod neki, ami tovább könnyíti az életed.Van számláló, ami mutatja, hogy a memória kivitele hol tart, és státus jelző is van.
Vagy figyeled, hogy hol tart a kivitel, és amikor mondjuk felét kivitte, akkor annak a helyére már írhatsz, vagy ha interruptot használsz, akkor szemafort állítasz be. Arra figyelni kell, hogy a binárisnak nevezett szemafort kell beállítani, mert az az, ami a megszakításból kilépés után egyből elkezd futni. A másik csak akkor kapja meg a vezérlést, amikor a következő időszeletet neki osztja ki a rendszer, azaz, csak a prioritást állítja.A dőlt betűs nincs dokumentálva, de kitököltem, és amit korábban linkeltem, abban bejelöltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest