- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
LógaGéza #9957 üzenetére
Ilyen relémodullal én is szívtam, annyit ér, amennyit adtál érte.
Amiket csináltam: árnyékolt kábel, ez nem sokat segített
- árnyékolni az egész cuccot, pl: fémdoboz, ez már kicsit hozzáadott.De amivel végül nullára redukálódott a probléma az az ssr relé lett. Mondjuk ahová én használom, ott nettó 5-6000 ft darabja, vagy akár efölött.
Az arduino tápját is nézd meg alaposan. Én úgy vettem észre, hogy a kiscucc nagyon érzékeny a tápra, ha nem kapja stabilan a nafát, akkor a pineken is ingadozhat az áram.
Jah meg azt is vedd figyelmbe, hogy az ilyen mechanikus relének elég magas a sebesség minimuma, képtelenség stabilan kapcsolni 0.5 másodperc alatt! Kibe kapcsolás legalább 1 sec!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged