- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Teasüti #9262 üzenetére
xboy89
köszi
Teasüti
nem, nem úgy volt
pontosabban pár hónappal ezelőtt még úgy volt, talán arra emlékezhetsz
akkor úgy volt hogy ezt sokkal nagyobba kivitelezem, másfél méteresben és fali dísz lesz, de gondoltam jobb lesz kompaktabbként. hogy érted a közvetlen megvilágítást?
tudom ezerszer egyszerűbb lett volna nyomtatással, sokminden egyzerűbb de nem szebb. én adok egy oylan értékfaktort tárgyaknak, hogy azt megvetted, megcsináltattad valakivel és csak kész lett, vagy abba szívedet lelkedet beleraktad és az a te kétkezi munkád, és az utóbbi egy pótolhatatlan jellegű értékkel ruházza fel azt
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest