- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani kijelzőt? Ahogy olvastam érdemes SPI kijelzőt keresni, ha nem akarok kicseszni magammal. Olyan lenne jó, amihez van minta kód, bekötési segédlet. Jó lenne 3.5" méretben és nem horror áron. Ezen paraméter alapján egyet találtam: Raspberry Pi-hez ajánlott verzió, ami támogatott esp32 által, ehhez minta itt. Esetleg 2.8" méretben ILI9341 IC-vel, minta itt.
Az érintő kijelző nem kell jelenleg, elegendő lenne egy olyan kijelző aminek a felbontási, képminősége a lehetőségekhez mérten szép. Esetleg ezen kívül lenne valakinek ajánlása, tapasztalata kijelzővel vagy maradjak a linkeltek közül valamelyiknél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest