Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
100u lesz az inkább, 0,1u-ból a modulon belül is van egy maréknyi.

Én ezen a programozón gondolkozom még, ehhez elég csak kivezetni tüskére azt a 6 lábat, nem kell se gomb, se semmi. Egyedül az EN-re a felhúzó és egy bypass kondi az üzemszerű működéshez.
Mondjuk sebességben csak 115200-at tud, ami elég karcsú: a devkit-en lévő chip 8x ekkora sebességet biztosít.
Ha generic FTDI csatolót használok, ahhoz meg kellenek a gombok is. Bár lehet ez a programozó meg jó lenne más 3,3V-os chipekhez is, mint pl a 8266.A második részében azért elég vicces miket bénázik. Nem egy idegbeteg állat. Én már kivágtam volna az ablakon.
Erre lesz jó a forró levegős forrasztás, ez az egész megvan vele 2 perc alatt sokkal szebben.
Én már próbáltam pákával alulról beforrasztani hűtőpadot, nekem nem működött a dolog. Az a fránya ón sehogy se akart felszívódni a másik oldalra. Mondjuk nálam 0,7 mm-es via-k voltak, nem tudom amúgy mekkora átmérőnél életképes a dolog. Én mondjuk tuti ezzel kezdtem volna a többi láb előtt, ha sikerül akkor erősen megtartja a chip-et, ha meg nem sikerül akkor könnyen le lehet szedni. A kontinuitás vizsgálat nem elég, ahhoz néha még forrasztani sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- Witcher topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- uleFone Power
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Byintek Love U14 Projektor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Erre lesz jó a forró levegős forrasztás, ez az egész megvan vele 2 perc alatt sokkal szebben.
ekkold