- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
válasz
Janos250 #8288 üzenetére
Kicsit böngésztem az ebay-en és ezt találtam: [link]
Még nem vagyok teljesen otthon a témában, úgyhogy nézzétek el, ha butaságot írok.
Az USB csatis U-blox7 az nekem nekem nem jó, mert azon nincs antenna kivezetés, így a vétel is gyengébb. Illetve, ahhoz kellene egy illesztőpanel is Ardu-hoz (Arduino MEGA panelem van (ATMEGA 2560)).
A másik kettő között mi a különbség? Tehát elnevezés szerint GPS modul vs GPS Flight controller?Esetleg válasszam azt amit utoljára küldtél? Az all-in-one megoldásnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest